За Нас

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

"OMEГА"

е един от лидерите в професионалното обучение по масаж, козметика, фризьорство, маникюр, педикюр и ноктопластика, професионален грим и помощник фитнес инструктори, съчетаващ класическите методи с новостите, които се предлагат в SPA , WELLNESS и Козметичната индустрия.

Важно място в обучението е общата медицинска подготовка от високо квалифицирани преподаватели, от които курсистите по масаж се запознават както с анатомията, така и с най-разпространените заболявания на опорно-двигателния  апарат и методите за долечение чрез масаж, квалификация за прилагане познанията си при работа с пациенти след лекарско назначение в балнеосанаториуми и рехабилитационни центрове.

Преподавателският екип на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ОМЕГА ПЛОВДИВ, който се грижи за обучението на курсистите, е с лиценз за тази дейност и има богат практически и преподавателски опит в областта на отделните професии, медицина и физикална терапевтична дейност.

Участващите в курсовете усвояват разнообразни техники и познания, като имат приоритет да усетят върху себе си. Тенденция в работата е индивидуалният подход към всеки обучаващ се курсист. Паралелно с това се създават условия за работа в екип, което е важно за бъдеща реализация на завършилите.

Продуктите, които се използват в процес на обучение са изключително качествени и съобразени с модните тенденции в отделните професии и специалности. Курсовете по масаж дават възможност на обучаващите да се запознаят с някои от най-разпространените SPA терапии - шоколадова, арома, антицелулитна с отслабващ ефект, подмладяваща, медена и винена.

Качествената подготовка по време на обучението е гаранция за добра реализация в SPA центровете, студиата за красота, модните салони и не на последно място собствена реализация на завършилите курсисти, които могат да получат консултации и бизнес насоки от наши специалисти в отделните области...)))

Обучаващите се в края на курса се явяват на практически и теоретичен изпит пред комисия. След успешно полагане на същия, курсистът получава УДОСТОВЕРЕНИЕ oбразец 3-37 на МОН и по желание УДОСТОВЕРЕНИЕ/CERTIFICATE, състоящо се от две части: на български и английски език (или друг по желание). Това дава възможност за работа и в чужбина.

Екипът на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ОМЕГА ПЛОВДИВ организира посещения на SPA, WELLNESS центрове, фризьорски и козметични студия , участия в семинари, презентации и други форуми, като поддържа бизнес контакт с различни работодатели и съдейства за намиране на работа...)))

 

Съгласно чл.40 от ЗПО, чрез валидиране на знания, се издава и само УДОСТОВЕРЕНИЕ/CERTIFICATE на тези, които работят преподаваните от нас професии, срещу положен изпит и съответна такса...))).

ЦЕНИТЕ НА КУРСОВЕТЕ В ОТДЕЛНИТЕ ГРАДОВЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ СЪВПАДАТ С ТЕЗИ, ОБЯВЕНИ КАТО БАЗИСНИ В САЙТА, В ЗАВИСИМОСТ ОТ ДОГОВОРНИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ЦЕНОВА ПОЛИТИКА НА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ!

Лицензия